Хавайско парти на басейна

За 25-та поредна година в края на август Дамски клуб „Ахинора“, а по-късно и Нч Ахинора организират голям детски празник. Тази година той протече като Хавайско парти, с участието на Парти магазин Слон-Балон и Аниматори Стара Загора.

Около 10:00 часа на 20.08.2023 год. към Басейна на село Яворово се стекоха десетки весели яворовчета с техните близки. Деца на възраст от 2,5 до 18 годишни се забавляваха в продължение на два часа под ръководството на Валентина. През това време те забравиха за телефони, таблети и компютри, и се отдадоха на забавни дейности. За най-малките бяха организирани спортни игри: ластик, баланс, топки, а по-големите показаха своите умения по плуване, скачане и други дейности в басейна. Имаше смях, имаше усмивки, имаше настроение, имаше радост …

Всяко дете получи грамота за участие и сладолед. Радваме се, че през лятото в село Яворово продължават да си идват деца не само от страната, а и от чужбина.

Благодарим на родителите, които откликнаха на нашата покана и доведоха децата си на празника. Ще се радваме, ако споделят впечатления.

Благодарим на любезните ни домакини Тонка и Симеон Маджарови, на спасителя Стивън Желев и на Митко Танев за озвучаването на празника – през цялото време звучаха любими детски песни.

Разделихме се с Веселите яворовчета, като си обещахме през 2024 година да организираме още по – голям празник.

Стефка Антонова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *