Осмомартенско парти

На 11.03.202 год. се проведе и празничното парти по повод Международния ден на жената. То започна след приключване на срещата-разговор със старозагорския поет Пенчо Пенчев. Присъстващите дами получиха поздравления и свежи карамфили от кметския наместник на с. Яворово – инж. Жечо Жечев.

Г-жа Пенка Иванова – предс. на читалището, им благодари за активното им участие в читалищния живот и отличното им представяне на срещата с Пенчо Пенчев. Вълнуващо послание им отправи читалищният секретар Стефка Антонова:

„Мили дами,

Подаряваме ви красиви иглики и ви напомняме, че ние сме уникални и невероятни! Нека не спираме да обменяме опит, да споделяме, да комуникираме и да обсъждаме всичко, което ни вълнува в НЧ „Ахинора“, защото така завихряме нашата силна женска енергия и непринудено правим света ни по-красиво и по-уютно местенце, където другите може да се сгушат и притихнат!

Благодаря ви! Благодарете си и вие!“

С чаша в ръка и пожелание за здраве и благополучие при всяка от дамите мина и  Янка Иванова – предс. на ДК „Ахинора“. 65 дами получиха от читалището красиви иглики, които да засадят в градините си. За празничния обяд се погрижи екип в състав: Янка Иванова, Танка Тодорова и Нанка Василева. Участнички в Групата за традиционни и съвременни кулинарни изделия „Сръчни и умятни“ с ръководител  Руска Ганчева поднесе на присъстващите домашно приготвени кулинарни изкушения: баници, кадаиф, тиквеник, баклава, кексове, кифлички, домашни ореховки и много други домашни благинки.

Един ден, изпълнен със сърдечни усмивки, споделени емоции и наситен с много позитивна енергия!

Пенка Иванова – предс. на НЧ „Ахинора-2006г.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *